четвъртък, 8 януари 2009 г.

Вашите собствени пари 4

Има редица други методи за намиране на нови абонати, които ние ще разгледаме тук, за вас, с подробно описание на добри и лоши, както ние ги проучват.

Един от начините е, че от заразяване с това, което е известно като "паричните полето" агенция. Това са soliciting агенции, които наемат хора да продават от врата до врата "и по телефона, почти винаги с високо налягане продажби подход. Издателят обикновено се прави само около 5% от всяка SEO SEO SEO абонамент, продавани от една от тези агенции. Това говори за себе си.

След това, има няколко големи компании каталог на продажбите, които продават SEO SEO SEO абонаменти за училищни библиотеки, държавни агенции и големи корпорации. Тези хора обикновено се купуват чрез тези продажби каталог фирми, а не директно от издателя. Издателят прави около 10% за всеки продаден SEO SEO SEO абонамент за него от един от тези агенции.

Кооп писма обикновено са Piggy обратно писма на SEO SEO SEO абонамента ви предлагаме заедно с много други делови оферти в същия плик. Малки поръчки по пощата предприемачи направите това под името на Големия Mail оферти. Предстоящо на мода сега са Пощенска картичка пощенски картички. Вие предоставите Вашата оферта за бизнес отговор картичка, а след това отпечатва опаковчика и кореспонденцията ви картичка в пакет с 40 или 50 подобни пощенски картички през трети клас поща до списък с адреси, които биха могли номер 100000 или повече. Вие плащате премия на цените за този вид на пощенски - обикновено $ 1000 до $ 1500 за кореспонденция, но се завръща са много добри и ще съхранява всички входящи пари.

Друга форма на Кооп мейлинг е мястото, където можете доставка такса на картата или универсален магазин с вашия SEO SEO SEO абонамент предлагаме като "отчет мейлинг страдат." Вашето предложение излиза с месечните отчети; нови SEO SEO SEO абонаменти са върнати на писмото и
такси на клиента такса карта. Издателят обикновено прави около 50% за всеки SEO SEO SEO абонамент. Това е един от най-изгоден, но скъпи методи за привеждане в нови клиенти.

Директна поща агенции, като например Издателите Клиринговата къща може да бъде много доходен източник на нови SEO SEO SEO абонаменти, в които те мейл повече от 60 милиона бройки на поща всяка година, всички от които са изградени около възможност на получателя да спечелите пари в брой гигантски лотария . Единственият проблем с този вид SEO SEO SEO абонамент агенция е много нисък процент от общата цена на SEO SEO SEO абонамента издател получава от тези SEO SEO SEO абонаменти, плюс факта, че издателите са длъжни да налагат по-нисък SEO SEO SEO абонамент ставка, отколкото нормално заплащане.

Има и много агенции, които предлагат Уводни, примерни Копирай и Пробен SEO SEO SEO абонамент оферти, като например Изберете обмен на информация и Publisher борса. С този вид агенция, информация за вашите публикацията са включени заедно с подобни публикации, в пълно страница обяви покана за читателите да изпрати 10 $ или 20 $ за пробен SEO SEO SEO абонамент за тези, по негов избор. В издателите не е получила никакви пари от тези анкети - само списък с имената на хора, заинтересовани от получаване на изпитание е ubscriptions. Как издателите следва и е в състояние да превърнат тези в пълен мандат, и изплащане на абонатите е изцяло зависимо
по негова собствена усилия.

Повечето големи вестници ще изпълняват малки, леки брошури или извънгабаритни отговор карти като вложки в неделя вестниците. Издателят доставки общият брой вложки, плаща вестника $ 20 на хиляда за броя на вестника, че иска да му форма провеждат в, след което запазва всичките пари генерирани. Но високите разходи за отпечатване на вложки, плюс $ 20 на хиляда за дистрибуция, направи тази изключително скъп начин за получаване на нови абонати.

Училища, граждански групи и други организации, набиране на средства за работа в същия начин, както и паричните област агенции. Те предоставят на адвокат и издател получава 25% или по-малко за всеки нов SEO SEO SEO абонамент за продажба.

Се опитват да продават SEO SEO SEO абонаменти чрез радио-или телевизионни е много скъпо и работи по-добре при генерирането на продажбите в newsstands отколкото нови SEO SEO SEO абонаменти. PI (на анкетната) на продажбите е много популярен начин за получаване радио-или телевизионни експозиция и avtorentacar реклама за вашия avtorentacar бюлетин или други публикации, но пак, броят на продажбите ни от широките подадените медиите е много малък в сравнение с броя на на "покана търговски" трябва да бъде "aired", за да извлече отговор.

Новата идея началото до повърхността на кабелната телевизия сцена е "Продукти предавания". Това е вид показват къде първоизточника на продукта или на негов представител, се появява по телевизията и дава цялостна презентация продажби трайно от пет минути до 15 минути. Като цяло, тези програми обикновено тичам между полунощ и 2 часа, като цялата програма серия на продажбите презентации за различните продукти. Те работят на базата на продукта, собственик заплаща такса, да се яви и му покажи продукт, а също и от споразумението, когато продуктът, собственикът плаща определен процент от всяка продажба, генерирани от тази експозиция.

Информационен avtorentacar бюлетин на издателите често тичам обмен публичност заверка с не-конкурентните издатели. Като цяло, тези разрешения покани четец на новини "А", за да изпрати за проба копие на avtorentacar бюлетина "Б" за Погледнете какво някой друг е, че
може да бъде от особен помогне и т.н. Това може да бъде един много добър източник на нови SEO SEO SEO абонаменти, и със сигурност най-скъпо.

Текущи обяви в Mail Поръчай avtorentacar реклама листове не е много продуктивно, нито по отношение на разследвания или продажби. За най-хубавото нещо, което може да се каже, че на повечето от тези рекламни листове (и като че ли се един милион от тях с нови реколтата по-бързо, отколкото можете да разчитате тях) е, че вашата обява в няколко от тях, ще позволите на други хора в по това, което правите. Вие ще бъдете в състояние да пази следите на много от хората се опитват да направят избор за себе си по пощата, за областта.

Последно, но не и по важност, е наемането на абонатите си да ви изпрати имената на хора, които мислят да се интересуват от получаване на проба копие от публикацията. Някои издатели попитат читателите да мине покрай тези имена от лоялност, докато други предлагат паричен стимул или специален бонус за имената на хората, които се изпращат в дойде абонати.

Чрез изучаване и разбиране на информацията в настоящия доклад, че трябва да се сблъскват по-малко сериозни проблеми при стартирането си успешни специализирани avtorentacar бюлетин, който ще бъде източник на текущите парични награди за вас. Въпреки това, там е важна точка за да се запомнят за правене на бизнес по пощата - особено в рамките на ограниченията на продажба на информация по пощата - това е, Ризница Ред е само друг начин за правене на бизнес. Можете да научите всичко, което трябва да знаете за този начин на правене на бизнес, а след това да държат на учене, промяна, при спазване и адаптиране за да останете на върха.

Няма коментари: