четвъртък, 8 януари 2009 г.

Вашите собствени пари 3

Вашият най-добър отговор ще дойде от бизнеса отговор картичка, на която ви позволява перспективата да заредите SEO SEO SEO абонамента си кредитна карта, молба, че сметката му или изпратете му плащане с подписката на проекта ред.

За направи на този SEO SEO SEO абонамент за карта или купон, просто започнете спестяване за всички карти и талони се появи през следващия месец или така. Изберете тази, която като най-добрия случай, променят според нуждите си, и да го typeset, поставили и границата е удобно.

След това ви е необходим SEO SEO SEO абонамент Поръчай потвърждение карта или писмо. Това е просто кратка бележка благодари новите си абонати за своя ред, и обеща да го пази актуализирана с всичко, свързани с предмета на вашия avtorentacar бюлетин.

Едно потвърждение писмо, в плик, ще струва повече пощенски на пощата, отколкото просто картичка, но въпреки това, когато ви изпратим писмото, което трябва да възможност да се приложат допълнителни материали. Кръгови регистрация на други пратки на разположение чрез вас ще се произвеждат допълнителни поръчки.

Досега сте подготвени оформлението и копие за вашия avtorentacar бюлетин. Давай напред и има стотина копия отпечатани, недатиран. Вие сте написал писмо продажби и подготвени за връщане отговор SEO SEO SEO абонамент за карта или купон; отида напред и имат сто от тези печатни, също недатиран, разбира се. Ще трябва letterhead пощенски пликове, и не забравяйте, връщането отговор пликове, ако решите да използвате купони, вместо на бизнеса отговор картичка. Давай напред и имат хиляди пощенски пликове отпечатано. Вие също трябва SEO SEO SEO абонамент за потвърждение картички или бележки; имат сто от тези печатни, и разбира се, да не забравяме отпечатан отговор пликове, ако сте става заедно с идеята за
използване на бележка в замяна на пощенска картичка. Това w болните се основно доставките за "изследване" Вашите материали досега.

Сега сте готови за големия ход - на рекламна кампания.

Започнете с поставяне на по-малки, класифицирани avtorentacar рекламата в един от местните вестници. Вие трябва да поставите вашата avtorentacar реклама в събота или неделя хартия, която ще достигне колкото е възможно повече хора, и разбира се, направи всичко възможно, за да пазят своите разходи, толкова ниска, колкото е възможно. Как си, не се скъпя за вашия рекламен бюджет. За да бъде успешна - за да правят пари, колкото е възможно повече на твоя идея - ще трябва да се постигне колкото се може повече хора като вас могат да си позволят, и толкова често, колкото можем.

През годините ние започнахме няколко стотици рекламни кампании. Ние винаги се завтече новите обяви за най-малко три въпроса и се държат отблизо отчети. И така, докато се връща отглеждани идват в, сме продължили да вървят, че avtorentacar рекламата в тази публикация, докато
добавяне на нов тест за публикуване на резултатите. За нашия начин на мислене, това е най-добрият начин да отида, независимо от продукта, за да се размножава успешно своя клиент списък.

Придвижете бавно, започнете с местни, с голямо влияние и широко четат книга, както и с проф. му или се връща от тази avtorentacar реклама, отидете в регионалните издания, или на един от по-малките национални списания, и да продължат оре ви връща в повече avtorentacar реклама в различни
публикации. С приема на своя път, а изграждането на своето одобрение по този начин, няма да загубим твърде много, ако някой от вашите реклами трябва да се докаже, че е некадърен. Остани с avtorentacar рекламата. Да не го изоставят в полза на пряка пощенска avtorentacar реклама. Ние не препоръчваме директна поща, докато не са добре установени и национална класифицирана avtorentacar реклама про грама ще създаде по-здрава печалба за вас.

Да не стане прекалено амбициозен и излизат на крайник със скъпи цяла страница avtorentacar реклама, докато не сте много добре установена. Когато направите това купуват цяла страница avtorentacar реклама, започнете с по-малките публикации, и да се изгради от тези резултати. Имай търпение; да следите отблизо своите разходи на абоната, и да се изгради от печалбите на вашата avtorentacar реклама. Винаги тествате avtorentacar реклама носител, който искате да използвате с класифицирана avtorentacar реклама, и ако тя pulls добре за вас, идете на по-голям дисплей тип avtorentacar реклама.

Класифицираната avtorentacar реклама е най-малко скъпо да се направи, толкова дълго, колкото използвай "Запитване метод." Вие можете лесно и бързо да изградят своя абонатна списък с този тип avtorentacar реклама.

Ние не препоръчваме всякакви опити да се продават SEO SEO SEO абонаменти, или който и да е продукт от обяви, или дори от малки показване на реклами. Там просто не е достатъчно пространство, за да опише продукта адекватно, и тъй като цената на вашата позиция, много е възможно абонатите ще
не се притеснява да се допитаме за цялата история.

Когато направите това разширите вашите усилия в пряка пощенска avtorentacar реклама, отидете направо на националния списък брокер. Можете да намерите техните имена и адреси в жълтите страници на вашия местен телефонен указател. Покажи списъка брокер вашия продукт и пощенски пратки, и
обясня какъв тип хора, които искат да постигнат, и да им позволи да ти помогна.

След като сте решили от списъка, за да използвате, отидете бавно. Започнете с вземане на проби от 5000 имена. Когато се връща, са благоприятни, отидете за имената 10000, 15000, а след това и така нататък през целия списък.

Никога не съм под наем на целия списък въз основа на декларации от вашата първа двойка на samplings. Променливите са прекалено много, и твърде сложно, и твърде благоприятни за вашата загуба ризата си, когато те "разстилам целия списък" на базата на декларации от контролирани проби.

Няма коментари: